Feb 26, 2009, 2:19 PM

плен 

  Poetry
592 0 0

Със теб сме имали такива мигове,

в които пием вечността.

Тогава, ти не искаш нищо повече,

а аз витая в небеса.

 

Потръпвам - пак ще има пирове,

в които няма суета.

Безумно моли се душата ми,

да бъде пленник на плътта.

© Никодим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??