3 янв. 2005 г., 14:17

Пленен (фрагмент) 

  Поэзия
1463 0 0
Както в небето красиво светят чудни звезди,
така на лицето ти сияят твоите очи.
Познато чувство ме обзема мен,
отново съм аз от жена пленен.

© Ицо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??