3.01.2005 г., 14:17 ч.

Пленен (фрагмент) 

  Поезия
1456 0 0
Както в небето красиво светят чудни звезди,
така на лицето ти сияят твоите очи.
Познато чувство ме обзема мен,
отново съм аз от жена пленен.

© Ицо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??