Jan 3, 2005, 2:17 PM

Пленен (фрагмент) 

  Poetry
1462 0 0
Както в небето красиво светят чудни звезди,
така на лицето ти сияят твоите очи.
Познато чувство ме обзема мен,
отново съм аз от жена пленен.

© Ицо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??