8 февр. 2006 г., 07:46

ПЛЕНЕНА 

  Поэзия
673 0 2

  Нощта е паднала,
звезда блести.
  И в твоите очи,
сълза искри.
  Целуни  ме ти
и лекичко ме докосни.
  Усещам нещо в
мене как трепти.
  Аз вдишвам обич
през леден прах, 
от тъмни помисли
във леден мрак.
  Навън е тъмно,
дъждът вали...
  Ела и и ме прегърни...
  Нежно кожата ми докосни...
  Ти моята душа плени...

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??