Нощта е паднала,
звезда блести.
И в твоите очи,
сълза искри.
Целуни ме ти
и лекичко ме докосни.
Усещам нещо в
мене как трепти.
Аз вдишвам обич
през леден прах,
от тъмни помисли
във леден мрак.
Навън е тъмно,
дъждът вали...
Ела и и ме прегърни...
Нежно кожата ми докосни...
Ти моята душа плени...
© Жеже Всички права запазени