Плетеница от светлини
Искам да спася
пламъчето в очите ти.
Вятърът е жесток
и всичко оплита.
Но накъде
всичко отлита?
Място в сърцето ми
има за
малкия смях,
тихото чувстване,
всичко което ми казаха устните
на неуморимо сърце,
в което живея.
Дишай, защото без теб
ще изтлея.
© Йоана Все права защищены