14 апр. 2013 г., 19:52

Плевел 

  Поэзия » Философская
634 0 11

Непонятно е как през годините

е израсъл в душата ми плевел!

Без да зная какво е, наивно

съм го хранила толкова време!

И дори се стараех неистово

да му бъде комфортно и светло...

В слепотата си мислех наистина,

че у мен е пораснало цвете!

 

И...

Едва в тишината на вярата,

щом утихна огромното ЕГО,

проумях същността си - оставена

под властта на отровния  плевел.

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??