Непонятно е как през годините
е израсъл в душата ми плевел!
Без да зная какво е, наивно
съм го хранила толкова време!
И дори се стараех неистово
да му бъде комфортно и светло...
В слепотата си мислех наистина,
че у мен е пораснало цвете!
И...
Едва в тишината на вярата,
щом утихна огромното ЕГО,
проумях същността си - оставена
под властта на отровния плевел.
© Руми Бакърджиева Всички права запазени