25 окт. 2006 г., 12:48

Плътна тишина 

  Поэзия
574 0 3

Писъци.
Навсякъде около мен - писъци.
Писъци на глухи.
Писъци,които аз не чувам,
а ги виждам
като знаци по коремите
на глухите.
По коремите издутите -
от тишина...

© Стоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??