Oct 25, 2006, 12:48 PM

Плътна тишина 

  Poetry
589 0 3

Писъци.
Навсякъде около мен - писъци.
Писъци на глухи.
Писъци,които аз не чувам,
а ги виждам
като знаци по коремите
на глухите.
По коремите издутите -
от тишина...

© Стоян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??