23 мар. 2007 г., 23:58

Плюйте си... някъде! 

  Поэзия
499 0 3


jungle book

Аборигенската овца
реши за малко
да си седне на ....

И както зяпаше безкрая
усети се, че тя е тая,
чиято вълна здраво е зашита,
а "бронебойните" патрони
я плашат, но и малко ритат!

Какво пък трябва
първа да е магарица
а на гърба и
сова птица.

19.09.2006год.

/една много лоша дата в живота ми,
както и втората половина на месеца:):);)
но хубаво, че мина половин година/

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??