16 мая 2007 г., 09:28

ПЛЮШЕНО МЕЧЕ 

  Поэзия
412 0 1
                           ПЛЮШЕНО  МЕЧЕ

             МОЕ  ПЛЮШЕНО   МЕЧЕ,  ДОБРИЧКО,
             НЕ  МЕ ОСТАВЯЙ В ЛЕГЛОТО САМИЧКО!
             ПОД ЮРГАНЧЕТО ЕЛА ДА ТЕ ПРЕГЪРНА,
            ЛАПИЧКИТЕ МЕКИ ДО МЕНЕ ДА ЗЪРНА.

            УШИЧКИ  ОВАЛНИ ДО  МЕН  ДОБЛИЖИ
            И В МИГ  ЗАТВАРЯМ СПОКОЕН  ОЧИ.
            НИЩО, ЧЕ  СЪМ   ВЕЧЕ   АЗ   ГОЛЯМ,
            НЕ  МЕ  ОСТАВЯЙ   ВЕЧЕР  САМ!!!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??