28 июл. 2006 г., 12:34

По 

  Поэзия
668 0 2
Пада гнилият плод от дървото,
казват по вкусен бил, по
поне наполовина по,
особено
ако си гладен,
не подбираш,
или лениво не се пресягаш на, по
по високо
(онази проклета змия точно когато ти трябва все я няма)
тогава не ти остава нищо друго
освен да се прежалиш на по
половина
или гладен
да се правиш, че си велик и безсмъртен.

© И.Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??