28 jul 2006, 12:34

По 

  Poesía
656 0 2
Пада гнилият плод от дървото,
казват по вкусен бил, по
поне наполовина по,
особено
ако си гладен,
не подбираш,
или лениво не се пресягаш на, по
по високо
(онази проклета змия точно когато ти трябва все я няма)
тогава не ти остава нищо друго
освен да се прежалиш на по
половина
или гладен
да се правиш, че си велик и безсмъртен.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??