3 сент. 2010 г., 20:41

По-богата съм от от другите 

  Поэзия » Другая
931 0 5

Не съм научена да си щадя сърцето -
раздавам всичко, дето имам!
Не жаля чувства, думи, жестове.
И не броя по колко взимам!
Благотворително дарявам. Без поръчка!
Понякога дори без нужда.
Затуй и честичко подсмърчам...
Тъгата хич не ми е чужда...
Е, вярно, малко съм загубена,
но като сметна свойто състояние -
по-богата съм от от другите,
защото имам още за раздаване!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??