18 окт. 2012 г., 09:38

По часовник 

  Поэзия » Любовная
1005 0 0

Времето за теб е важно,

мериш с него любовта си.

Свикнах да завършва страшно,

като превишиш часа си...

 

Обясни ми как обичаш

по стрелките на часовки?

И не смей да ми отричаш,

че си техния заложник...

 

Имаш право да избираш -

истина или заблуда...

Колко искаш да ме имаш -

цял живот или минута ?

 

© Ивайла Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??