Оф, загубих важни документи
и сега се чудя що съм куку на моменти.
Снощи пък тропах степ в коридора
в един след полунощ, макЪр дневната умора,
но не беше то за кеф,
от ужас за малко не умрех!
Една хлебарка черна, тлъста, мазна
с един удар не можах да фрасна
и гадината рогата
с яд и устрем скочи ми в краката!!!
Голямо тропане си беше,
а душата ми, горката, от ужас как крещеше!
Сега оглеждам се отново,
с кундур в ръка за бой съм пак готова.
Дано да нямам същите проблеми,
че ужасно вече ми се дреме.
Аааа, намерих онези документи,
засега липсват и гнусни елементи.
Лягам, проверявам всичките одежди,
о, дано не остана с разбити пак надежди
и някоя мръсница гнусна
в леглото ми да е решила да разпуска.
Слава Богу, чист ми е терена,
няма да надувам бойната сирена.
Айде, лека нощ!
Утре продължавам с пълна мощ...
7:00! Пищи ми джиесемът,
дяволите да го вземат!
На работа ще бягам,
бързо трябва да се стягам.
Срещите от трети вид отново ме зоват,
цял ден субектите ще тропат и сноват.
Някой ще опъне нервите ми кат' топола,
друг ще ме разсмее и ето вече ме у хола
нагъвам таратор, награбила лъжица,
пийвам си с наслада кристалната мастица.
После винаги си пускам компа,
понякога и мускулите помпам.
Всяка вечер правим и програмно шоу
цялото семейство, нивга не е соло.
Цветомузиката е ефектна,
макар и не толкова перфектна.
Папагалите ми Йони, Коко, Криса, Мони
те ли нас, ний тях ли гоним?!
Бързо някой гаси крушка -
пернатите са ни на мушка.
И тъй всяка вечер ги ловим,
ту светваме - гасим.
И когато ми дотегне,
идва време да си легна.
И моля се горещо да не намигне ми хлебарка,
наперена и нагла с походка тежка на гъзарка.
Слава Богу, навсякъде е чисто
и от мен струи щастие лъчисто.
Сънувайте си таласъмища,
а на мен приятни сънища.
© Силвия Кирякова Все права защищены