13.04.2010 г., 21:33 ч.

По действителен случай 

  Поезия » Хумористична
625 0 3

Оф, загубих важни документи

и сега се чудя що съм куку на моменти.

Снощи пък тропах степ в коридора

в един след полунощ, макЪр дневната умора,

но не беше то за кеф,

от ужас за малко не умрех!

Една хлебарка черна, тлъста, мазна

с един удар не можах да фрасна

и гадината рогата

с яд и устрем скочи ми в краката!!!

Голямо тропане си беше,

а душата ми, горката, от ужас как крещеше!

Сега оглеждам се отново,

с кундур в ръка за бой съм пак готова.

Дано да нямам същите проблеми,

че ужасно вече ми се дреме.

Аааа, намерих онези документи,

засега липсват и гнусни елементи.

Лягам, проверявам всичките одежди,

о, дано не остана с разбити пак надежди

и някоя мръсница гнусна

в леглото ми да е решила да разпуска.

Слава Богу, чист ми е терена,

няма да надувам бойната сирена.

Айде, лека нощ!

Утре продължавам с пълна мощ...

 

7:00! Пищи ми джиесемът,

дяволите да го вземат!

На работа ще бягам,

бързо трябва да се стягам.

Срещите от трети вид отново ме зоват,

цял ден субектите ще тропат и сноват.

Някой ще опъне нервите ми кат' топола,

друг ще ме разсмее и ето вече ме у хола

нагъвам таратор, награбила лъжица,

пийвам си с наслада кристалната мастица.

После винаги си пускам компа,

понякога и мускулите помпам.

Всяка вечер правим и програмно шоу

цялото семейство, нивга не е соло.

Цветомузиката е ефектна,

макар и не толкова перфектна.

Папагалите ми Йони, Коко, Криса, Мони

те ли нас, ний тях ли гоним?!

Бързо някой гаси крушка -

пернатите са ни на мушка.
И тъй всяка вечер ги ловим,

ту светваме - гасим.

И когато ми дотегне,

идва време да си легна.

И моля се горещо да не намигне ми хлебарка,

наперена и нагла с походка тежка на гъзарка.

Слава Богу, навсякъде е чисто

и от мен струи щастие лъчисто.

Сънувайте си таласъмища,

а на мен приятни сънища.

© Силвия Кирякова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??