13 окт. 2012 г., 18:22

* * * (По дланите ми пари твойто...) 

  Поэзия » Любовная
647 0 4



* * *


По дланите ми пари твойто дишане.
Седим във мрака. И нощта е наша.
По пръстите ми с устни пишеш стихове.
И хубаво е. Хубаво и страшно.


Хубаво е. Пак съм на петнайсет.
(Пейката спасява ми краката.)
И колко страшно е да зная,
у вас че чакат те децата ти. 





© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??