1 янв. 2011 г., 19:13

По-добре 

  Поэзия
662 2 0

По-добре...!


По-добре раните със сол посоли, 

отколкото да си с нея пред моите очи!

По-добре очите ми ги избоди,

за да не виждам как нежно ù се усмихваш!

По-добре слънцето от моите дни вземи,

за да не виждам как я целуваш ти!!!

От ревност полудявам, разбери,

само щом видя нейните очи!!!

© Моника Зубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??