Ако това е краят,
защо се връщам назад
към всичко, което ме свързва с теб?
Назад към нас...
Но нищо няма да се промени,
ти вече си отиде.
Не останаха ли дни,
в които слънцето
да не ридае?
Както преди...
Бяхме ли истински?
Или се страхувахме
да не останем сами.
Не е толкова лесно,
но всичко е наред...
Аз приех, че те няма,
както ти отхвърли мен,
но жалко ще бъде,
ако съжалиш някой ден.
Сега миналото е OK,
не страдам,
нито пък те чакам,
вече няма "Теб",
но винаги ще те познавам...
По-добре от всеки друг,
защото, Мили Мой,
ти няма да се промениш.
Всяка нощ и нея ще залъгваш
с вярност, но с друга
любовта си ще делиш.
© Стеси Все права защищены