7 мар. 2010 г., 21:43

По две 

  Поэзия » Другая
477 0 5

Две сенки на дървета.

Две съдби.

Два търсещи се клона.

 

Две купчинки  листа.

Калинки две

две катерици гонят.

  

Два толкова различни свята.

Две души

приседнали на склона.

  

Усмивки две и две съдби

събрани

в капка спомен.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??