7 мая 2008 г., 21:24

По дяволите - Обичам те! 

  Поэзия » Любовная
1091 0 3

Танцувам нощем в тъмнината,

а часовникът удари три и пет.

Обгърната съм нежно в самотата

и проклинам спомените ми за теб.

 

По дяволите твоя глас,

всичко минало е между нас!

По дяволите твойте думи,

мразя вичко помежду ни!

 

По дяволите казвам на страха,

защото се страхувам да те пусна!

По дяволите сълзите във мен!

Кажи ми как забрави онзи ден?

 

Обичам те! Напук на всички нощи,

в които в тишината пак снова.

По дяволите, как обичам те, боли ме!

Да го призная, колко трудно е това!

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Силно е!!! Браво!!!!!
  • Първо ме грабна заглавието после и стихчето.
    По дяволите пращаме и чувствата ала те не искат да отидат там
  • трудно се признават чувствата.а ти си го направила със стих-това е чудесно!
Предложения
: ??:??