3 окт. 2008 г., 11:46

по-етично 

  Поэзия
521 0 7

аз искам

да те чукам

все така

би казал

поетът

от нашето

време

докато

си мечтае

да стане

и той

герой

разбира

от класика

не можем

да отречем

виждал е

много

бели жени

в малки

черни рокли

разбира

и от романтиката

на скъпите

парфюми

мрази евреите

и не носи

бели чорапи

поетът

от нашето

време

си пада

малко

циник

има си

приказката

с обратните

и никога

не псува

насън

не може

да не сте

разбрали

че е лауреат

от конкурс

за еротична

sms поезия

знаел

как да го

барне sms-a

от малък

е форматиран

да бъде

лаконичен

но съдържателен

оставете

го на мира

той

просто

иска

да си

чука

все така

по клавишите

по инак

и без това

не може

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??