14 янв. 2010 г., 09:55

По-жив от всякога 

  Поэзия » Другая
884 0 27


                                    В памет на Георги Талев

 

 

Живя и бори се достойно -

възторжен рицар на честта.

И точно като всички воини

посрещна доблестно смъртта.

Твори със болка и надежда -

кълбо от страсти и мечти...

С Поезията си метежна

по-жив от всякога си ти!

 



                            

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??