Jan 14, 2010, 9:55 AM

По-жив от всякога 

  Poetry » Other
883 0 27


                                    В памет на Георги Талев

 

 

Живя и бори се достойно -

възторжен рицар на честта.

И точно като всички воини

посрещна доблестно смъртта.

Твори със болка и надежда -

кълбо от страсти и мечти...

С Поезията си метежна

по-жив от всякога си ти!

 



                            

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??