18 дек. 2014 г., 08:10

По Коледа 

  Поэзия
479 0 9

 

 

по Коледа какво да гледам- все съм в тия

но те пък свикнали са ми на дереджето

за нищо време нещо прототипно ще извия

залъгвайки трапезата с каквото протоколно  е прието

надявам се на прозаични чудеса

макар да влагам в празника ни сетните си средства

не мога с радост радостта да отрека

защото имам нужда от поне едно вълшебство

на теб да го даря за здраве и късмет

за да надмогнеш в кръговратната си орисия

солената мечта на вечния глупак

че сладостта на щастието в придобитото се крие

 

музика 

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??