Dec 18, 2014, 8:10 AM

По Коледа 

  Poetry
478 0 9

 

 

по Коледа какво да гледам- все съм в тия

но те пък свикнали са ми на дереджето

за нищо време нещо прототипно ще извия

залъгвайки трапезата с каквото протоколно  е прието

надявам се на прозаични чудеса

макар да влагам в празника ни сетните си средства

не мога с радост радостта да отрека

защото имам нужда от поне едно вълшебство

на теб да го даря за здраве и късмет

за да надмогнеш в кръговратната си орисия

солената мечта на вечния глупак

че сладостта на щастието в придобитото се крие

 

музика 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??