28 окт. 2012 г., 21:44

По-лесно е да бъда твоята зима... 

  Поэзия
607 0 5

Няма да има следващо лято

с диви спомени, безкрайна отдаденост!...

Останаха само дълбоки следи в една пясъчна самотност!...

 

Няма да има следващо лято!...

Ще се превърна в есен със студени клони, вместо

предишните нежни ръце,

ще докосвам  душата ти!...

В съня си унесен, ти беше забравил

за моето кървящо сърце!... 

 

Няма да има следващо лято!...

С горещи ласки в дълги нощи и слънчеви дни...

Ще се превърна в зимна роса, обвила мечтата ти,

недей да ме питаш защо те боли!...

Няма да има следващо лято!...

Нямам сила да бъда отново жена!... 

По-лесно е да бъда твоята Зима,

ти не пожела  ли точно това?!...

  

        

                 22.10.2012г.

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??