22 авг. 2008 г., 21:05

По моя начин 

  Поэзия » Любовная
741 0 8
Обичах те по оня мой си начин,
където няма спиране и граница.
Пресипвах от повтаряне, от вричане
и пишех във сърцето нова страница.

Обичах те накъсано от хрипове,
задавена от тишината в тебе.
Дерях душата си, за да изстине
от скъсаните стонове за нежност.

Обичах те отровено обречена,
изпивайки съзнателно смъртта си.
По моя начин ще остане вечна -
една любов, забравена на пътя.

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??