4 сент. 2005 г., 15:01

По пясъка 

  Поэзия
963 0 1

Хората по пясъка са мълчаливи
и сякаш мъртви са,
но те не го разбират...
Платили за сянката си твърде скъпо
и вятърът нощува
във косите им,
и тежки са душите, не оставят
след себе си следи,
и не кървят...
А в мирогледа им не липсва нищо,
понеже всяка сутрин
се оглеждат
във криво черно-бяло огледало,
в което знам,
че много се харесват ...
Единствено морето си е същото
и синьото небе, привело се над тях...

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??