14 июл. 2024 г., 08:49

По пътя 40 

  Поэзия
99 0 0

 П О   П Ъ Т Я   40

 

Ако човек пи ше честно и свястно,

започва,навици готини да насажда,

да завладява в Душите Най-Святото място

и на показ от там Божествени Ценности да изважда.

 

Това естествено не става без Божията намеса,

ако Поезията хората към Бог приближава,

значи,не напразно химикала се тества,

ако написаното от него следи в Битието оставя.

 

05.06.2024г, .гр. Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??