Усмихнати летим по ръба на вълната
сред бездънен океан от любов.
Живеем със пулса на Земята,
открили в щастието облика си нов.
В сърцата ни е жарко лято,
с неспирен вихър гонят се мечтите.
Като белокрило волно ято
изпълват с топло чувство дните.
А ти си прелестно красива,
моята най-любима приказка добра.
Душата ти от сияние прелива,
смисъл на живота придава обичта.
© Васил Георгиев Все права защищены