5 мая 2020 г., 22:57

По Секулов 

  Поэзия » Любовная
509 3 5

Аз не съществувам. Нито ти.

И тогава, някога, не сме се срещали.
Никога не сме били очи в очи.
Знаем го. Защото помним себе си.
Нищо друго. Нито време или място.
Път, събуждане в безсънна нощ.
Никога не сме били в очакване.
Заедно не сме били. Все още.

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??