По стръмното на Истината
се катери
Илюзията ,че те имам
с раница пъстра
от най-здравото Доверие,
препълнена
с неизживяно Минало...
И маркировка
са най-силните
желания
в мъглата гъста
на страстта,
а ехото
на закъснялото признание
отново се целува със Съня...
По стръмното на Истината се катери...
© Веселка Стойнева Все права защищены