любов с любов се
единяват и в любов
се претворяват
.............................................
друга подредба
на думите:
любов
с любов
се единяват и
в любов се претворяват
.............................................
любов с любов се
съчетават и любов
пресътворяват
.............................................
въртележка - най-
лудешка - до безкрай -
чрез - свѝше - ходатай
© Стоян Минев Все права защищены