22 нояб. 2019 г., 22:57

По тебе аз съм луд 

  Поэзия » Любовная
815 0 0

За пролет копнее душа,

за кокиче сред студ,

за река сред суша,

по тебе аз съм луд.

 

Цветя, разкъсани без жал,

вехнат далеч от светлина,

че теб те няма, мой идеал,

че усещам сал студенина.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??