22.11.2019 г., 22:57 ч.

По тебе аз съм луд 

  Поезия » Любовна
796 0 0

За пролет копнее душа,

за кокиче сред студ,

за река сред суша,

по тебе аз съм луд.

 

Цветя, разкъсани без жал,

вехнат далеч от светлина,

че теб те няма, мой идеал,

че усещам сал студенина.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??