22 nov 2019, 22:57

По тебе аз съм луд 

  Poesía » De amor
816 0 0

За пролет копнее душа,

за кокиче сред студ,

за река сред суша,

по тебе аз съм луд.

 

Цветя, разкъсани без жал,

вехнат далеч от светлина,

че теб те няма, мой идеал,

че усещам сал студенина.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??