Nov 22, 2019, 10:57 PM

По тебе аз съм луд 

  Poetry » Love
814 0 0

За пролет копнее душа,

за кокиче сред студ,

за река сред суша,

по тебе аз съм луд.

 

Цветя, разкъсани без жал,

вехнат далеч от светлина,

че теб те няма, мой идеал,

че усещам сал студенина.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??