По течението
Понякога времето боли,
понякога времето реже
като недостиг на въздух,
който те кара да трепериш.
И както луната тежи,
и както слънцето изгаря,
човек трябва под тях да върви,
без да се самозабравя.
Но музика изпълва час след час,
радиото не млъква,
и като че ли няма власт,
която по невидимо течение ни мъкне.
21.03.06
© Братан Все права защищены