8.12.2007 г., 21:41 ч.

По течението 

  Поезия
560 0 3

По течението


Понякога времето боли,

понякога времето реже

като недостиг на въздух,

който те кара да трепериш.

 


И както луната тежи,

и както слънцето изгаря,

човек трябва под тях да върви,

без да се самозабравя.

 


Но музика изпълва час след час,

радиото не млъква,

и като че ли няма власт,

която по невидимо течение ни мъкне.


21.03.06

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??