30 янв. 2016 г., 10:58

По(твое)желание 

  Поэзия » Любовная
362 0 0

 

 

Утопия, било ли е това..
Нима изживяхме приказка една?!
Свят за двама създадохме да има 
Илюзия, казваш - красива мечта.

 

Защо оставяш ме да си отида
Да изчезна като капчица в мъгла 
И в тълпата сива да се скрия..
Искаш завинаги да замълча.

 

От далеч не съм жена..
Макар оставям в сърцето любовта

Нежна и красива, чувствам самота.

Съблазън на нощта..

 

Свърши мастилото на твореца
остана само в мисълта 
На приказката края сложи 
И за миг не се поколеба. 

 

 

© Габриела Бошнакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??