10 нояб. 2009 г., 00:13

По тъмно 

  Поэзия » Любовная
1078 0 12

 

 

Желана нежност. Твоята ръка

тайно ме докосва в тъмнината.

С крилото на забравена мечта

прегърна  ме. Не отлетя нататък...

 

Любовна нощ. Закрих луната.

Със стъпките на влюбена жена

при теб пристигнах. В голотата

с греховна мисъл. Но с Душа!

 

Съдбовна нощ. Оттук нататък

ще крием сенките си всеки път,

преди да те целуна на раздяла

по улицата стръмна. Пред дома ти -

 

И се прибираш тихо при жена си...

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??