Желана нежност. Твоята ръка
тайно ме докосва в тъмнината.
С крилото на забравена мечта
прегърна ме. Не отлетя нататък...
Любовна нощ. Закрих луната.
Със стъпките на влюбена жена
при теб пристигнах. В голотата
с греховна мисъл. Но с Душа!
Съдбовна нощ. Оттук нататък
ще крием сенките си всеки път,
преди да те целуна на раздяла
по улицата стръмна. Пред дома ти -
И се прибираш тихо при жена си...
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени