20 нояб. 2021 г., 14:51

По улицата 

  Поэзия » Любовная
224 0 1

По улицата

 

По улицата жадна за нови стъпки
все още тъпчат, моите уморени нозе
разгласяйки съзвучията им звънки- 
непрестанни страховити ветрове. 

 

Сняг трупа и сковава тишината, 
клоните са легнали върху калта, 
аз уморен газя в самотата-
преизпълнен с душевна пустота. 

 

По улицата с невехнеща тъга, 
животът си превърнах в нищета, 
над мен тегнее помътнялта луна, 
с безразличния поглед на любовта... 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??