2 янв. 2009 г., 00:59

По вечерно на кея 

  Поэзия
544 0 9
По вечерно на кея

По вечерно, не, да се чудиш недей,
и ми вярвай, макар да съм глумав,
не съм те забравил, кой пред теб не немей,
ще те чакам - на кея на Дунав.

Там съм стегнал един катамаран,
и после, където ни видят очите!
Само вечер ми вярвай, сутнин съм зян,
вечер са живи, по-най-живи мечтите.

По вечерно съм луд, аз също немея,
Ти ми вярвай, аз обичам без думи,
не съм те забравил аз, за тебе копнея,
Запомни! - Вечер! На кея - на Дунав!

© Ми Ки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??