30 дек. 2008 г., 09:08

По водата 

  Поэзия » Философская
678 0 3

Убийствена е тишината,

потопена в светлината,

огнена... родила се в луната,

светеща небрежно над земята,

родителка на нас децата,

прегърнали с любов тревата,

от която ни боли главата!

И така, презрени от съдбата,

хилим се във тишината,

люшкаме се по водата

и се радваме на красотата,

родила се дълбоко във душата.

© Татанка Йотанка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??