25 февр. 2008 г., 20:30

Победа 

  Поэзия
419 0 3
             Обичаш ли, ще бъдеш изоставена,
          игра такава има в любовта
          един за влюбен се признава,
          а победен излиза след това.
          Затуй на безразлична се преструвай,
          без чувства, като камъка бъди
          обичай го, но първа не признавай,
          че победената ще бъдеш ти!!!

© Даниела Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??